One Day Jobs City

Contacteer ons!
One Day Jobs fiets in Antwerpen

Diensten

Over Ons

Wie zijn we?

In 2018 voerde One Day Jobs zijn eerste klussen uit. Het begon als een kleine onderneming voor werkjes in en rondom uw woning waarna we al snel uitgroeiden tot een professioneel en dynamisch bedrijf. In 2022 wordt het concept uitgebreid met One Day Jobs City, ontworpen voor de kleine klussen in de binnenstad van Antwerpen. Hiermee zetten we in op een duurzame, groene en ecologische manier van werken. Met de nodige kennis en ervaring staan wij klaar voor onze klanten met een groot assortiment aan diensten!

Wat doen we?

Bij One Day jobs city kan u terecht voor tuinaanleg en onderhoud, renovatie en schilderwerken, snelle fietsherstellingen, poets- en opknapwerken, jacht-en scheepsonderhoud, opfrissen van uw vastgoed en studentenkamers voor verkoop of verhuur.

Waarom kiezen voor One Day Jobs?

Met One Day Jobs City gaan we volledig elektrisch. Met onze bakfiets zetten we in op een duurzame, groene en ecologische manier van werken in de bouw- en tuinsector. Per bakfiets en met het nodige materiaal aan boord omzeilen we elke file en bereiken we u snel in de stadskern van Antwerpen. Met de nodige kennis en ervaring staan wij voor u klaar met het nodige assortiment aan diensten!

Offerte aanvragen